· 

Tijd voor verandering!

The Belgian Equestrian gaat verhuizen naar een eigen stek!

Na een periode van experimenteren en uitzoeken wat nu het beste werkt voor mij en voor de bedrijfspagina van Stal De Ruige Heide (SDRH) , heb ik besloten om de blog van The Belgian Equestrian (TBE) een apart leven te geven, los van de bedrijfspagina van de  stal.

When the plan doesn't work, change the plan but never the goal.

Het concept van TBE was dat het leuk, vrolijk, informatief en los moest zijn. Toch had ik niet het gevoel dat dit paste bij het imago dat we met SDRH willen uitstralen. Dus ik zat een beetje vast tussen professioneel zijn en toch de fun erin houden. Om toch het beste van beide werelden te kunnen aanbieden, zal TBE verhuizen naar een eigen domein. 

Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zal er wekelijks een nieuw stukje verschijnen op de website van The Belgian Equestrian

 

De blogpagina van Stal De Ruige Heide blijft bestaan, maar zal dus een professioneler en informatiever uitzicht krijgen, misschien zelfs persoonlijker worden; want wat speelt er nu in mijn leven?
Verder zal de inhoud ook verschillen van die van TBE. Hier en daar zullen er wel raakvlakken zijn, want de passie voor paarden zal de drijfveer voor beide blogs blijven.

Eveneens zal er hier ruimte zijn om eventuele nieuwtjes te communiceren die belangrijk zijn voor de bezoekers van de website.

 

In de beginfase zal op de blog van SDRH 2-wekelijks een nieuwe post verschijnen, maar na verloop van tijd zal dit ook op een wekelijkse basis gebeuren. De dag valt nog te bepalen.

 

To be continued! 

 

Tot gauw!

 

- Vicky -

Pensionstaluitbaatster - mama - bezige bij - paardeneigenaar - amazone - dressuurmiep - blogger (in spé)

 


#Blog #StalDeRuigeHeide #TheBelgianEquestrian #Verandering #DigitaalVerhuizen

#NieuwsSDRH

Reactie schrijven

Commentaren: 0