· 

Toevoeging diensten en bijbehorende tarieven

Op vraag van enkele pensionklanten hebben we onze bestaande diensten uitgebreid. Hierdoor hebben we dus ook enkele nieuwe tarieven in het leven geroepen.

 

Bij deze een overzichtje:

 • Beschikbaar houden van een lege stal: 160,00 euro/maand
  Deze dienst is enkel beschikbaar voor reeds bestaande pensionklanten, dit voor een periode van maximaal 2 opeenvolgende maanden. Dit tarief is enkel per maand geldig.
  • Wanneer kan je gebruik maken van dit tarief?
   Je kan als bestaande pensionklant van dit tarief gebruik maken wanneer je je paard ergens anders in training wil zetten (vb. bootcamp), je paard om medische redenen voor een langere tijd in de kliniek moet verblijven, je paard op een dekstation moet verblijven,...
 • Dagprijzen voor het huren van een stal:
  • Bestaande pensionklanten
   die de stal verlaten betalen 15,00 euro per extra dag dat ze op onze stal verblijven. Dit tarief ligt iets hoger dan de normale dagprijs die we bij het afsluiten van een huurcontract hanteren.
  • Nieuwe 'short term' huurders: 25,00 euro / dag (*)
   Wanneer we een box beschikbaar hebben, willen we deze beschikbaar stellen voor een kortere periode. We mikken hiermee op (recreatie)ruiters die op dagtocht zijn en hun paard willen laten overnachten. Maar ook paarden die tijdelijk geen huisvesting hebben door bv. stormschade of een weide die niet toegankelijk is kunnen we op deze manier opvangen.
   Voor deze paarden geldt voorlopig  nog wel een andere regeling qua buitenzetten.
   (*) Je paard dient wel in orde te zijn met zijn/haar inentingen (rhino en influenza). Dit dient aangetoond te worden met het paspoort van je paard. Deze maatregel treffen we om onze paarden en die van onze pensionklanten te beschermen.

Meer info kan je op volgende pagina terugvinden: andere diensten

 

Moesten er vragen zijn of zou je meer informatie willen ontvangen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen! 

 

Groetjes,

 

Vicky
Stal De Ruige Heide

Reactie schrijven

Commentaren: 0