Nieuws · 19/03/2020
Momenteel is ook ons land getroffen door het Coronavirus en heeft de overheid diverse maatregelen afgekondigd om de verspreiding van dit virus tegen te gaan. Ook voor de paardenwereld, en dus ook voor onze pensionstal, heeft dit gevolgen.
Nieuws · 14/03/2019
Omdat er vraag was naar een aangepaste service, is deze piste verder uitgezocht en werden er enkele diensten en tarieven toegevoegd aan ons aanbod.

Veterinair · 05/01/2019
Het is de afgelopen weken een 'trending' item in de paardenwereld: paardeninfluenza. Nadat diverse stallen in midden- en zuid Nederland werden getroffen door deze ziekte, zijn er nu ook paarden in België besmet geraakt met dit virus. Maar wat is influenza nu juist? Wat zijn de symptomen? En hoe zit het met vaccineren? In deze blog vatten we het allemaal even voor je samen.

Nieuws · 13/12/2018
Ook wij steunen een goed doel: Stichting De Paardenkamp. Hoe jij ons kan helpen om hen te ondersteunen in hun werking lees je in deze blog.

Nieuws · 11/12/2018
De kogel is door de kerk! The Belgian Equestrian krijgt een eigen stek, maar ook de blogpagina van de stal blijft bestaan, weliswaar onder ander vorm en met een andere inhoud.