Wachtlijst

Vermits we het familiale en private karakter van de pensionstal willen behouden, zijn er een beperkt aantal stallen beschikbaar voor verhuur. Hierdoor kan het zijn dat we dus geen plaatsje vrij hebben op het ogenblik dat je onze stal bezoekt.

Ben je, na een bezoek, ervan overtuigd dat je jouw paard bij ons wil zetten? Dan kan je je opgeven voor de wachtlijst. 

 

Hou er wel rekening mee dat er wel enige tijd over kan gaan vooraleer we je contacteren. We kennen geen groot verloop van paarden.

Hoe werkt het?

Afbeelding wachtlijst
Afbeelding wachtlijst
 • Na een bezichtiging kan je je rechtstreeks inschrijven, er liggen steeds formulieren klaar.
 • Heb je geen bezichtiging nodig omdat je overtuigd bent door vrienden, familie, kennissen,... die reeds ervaringen hebben met de stal? Dan kan je een formulier aanvragen via mail, Messenger of WhatsApp. 
  Of er wordt een formulier meegegeven met iemand die je kent van op stal.
 • Je bezorgt het ingevulde formulier terug en wij plaatsen er een volgnummer op. 
 • Ben jij de volgende in de rij, dan contacteren wij je via één van de door jouw gekozen contact-kanalen.

 

De 'spelregels':

 • Onze vaste pensionklanten hebben een streepje voor: zij krijgen voorrang op kandidaat pensionklanten. Zo kunnen onze bestaande klanten makkelijker hun aandacht tussen hun paarden verdelen zonder dat 1 van de paarden moet inboeten op welzijn en aandacht van hun baasje.
 • Sta je op de wachtlijst, maar heb je reeds een goed plekje gevonden? Super! Dan kan je opteren om je van de lijst te laten schrappen of om je beurt door te geven naar de volgende in de wachtrij. Je kan je beurt maximaal 5x doorgeven.
 • Je kan maximaal 2 paarden doorgeven. Hoe meer paarden je bij ons wil stallen, hoe langer de wachttijd zal worden. Meestal krijgen we 'slechts' 1 box vrij.
 • Er is ruimte voor 5 kandidaat pensionpaarden op de wachtlijst. Zijn de plekjes bezet, dan sluiten we de wachtlijst: meer paarden inschrijven heeft dan geen zin meer omdat de wachttijd dan te lang wordt. Onderaan deze pagina kan je zien hoeveel plekjes er nog beschikbaar zijn voor deze lijst.
 • Geen officiële registratie via de wachtlijst gedaan en nog wel geregistreerde kandidaten op de wachtlijst? Helaas, dan maak je geen kans op een plekje op onze stal. Dus zorg ervoor dat je je zeker inschrijft!
 • Nog even dit: we verwachten van onze pensionklanten dat hun paarden correct ingeënt zijn (en worden) tegen rhinopneunomie en influenza (+tetanos). We enten op onze stal 2x per jaar tegen deze ziektes in en volgen hiermee de richtlijnen van de FEI.
  Indien je geen interesse hebt om dit te doen, schrijf je dan ook niet in voor de wachtlijst. Zonder de correcte vaccins kunnen we een paard geen plekje bieden. Waarom? Lees even deze pagina: [link volgt nog].

Beschikbare plaatsen

Momenteel staan er 4 paarden op de wachtlijst. Hierdoor is/zijn er nog 1 aanmelding(en) mogelijk. (Update: 27/01/2020)